Pieniä kertomuksia uskoontulosta

Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.”

Joh. 14:6

On olemassa yksi ainoa Vapahtaja ja Pelastaja, johon ei tarvitse pettyä. Hänen nimensä on Jeesus.

Tänne olemme koonneet pieniä kertomuksia ihmisten elämästä – siitä, kuinka he ovat löytäneet Jeesuksen elämäänsä. Tai kuinka Jeesus löysi heidät. Joku on tullut kääntymykseen jo lapsena ilman suurempia kriisejä. Toinen taas on saattanut käydä läpi suurenkin kriisin elämässään ennen, kuin hän on kääntynyt sydämestään Jumalan puoleen.

Sinäkin voit tulla uskoon! Jumalan puolelta kaikki on jo valmiina. Jeesus rakastaa sinua yhtä paljon kuin ketä tahansa muutakin ihmistä tällä planeetalla.

  • Pekka Pääkön kertomus
    Mieleeni piirtyy aina kuva vanhemmistani, jotka sunnuntaiaamuisin kuuntelivat jumalanpalvelusta radiosta. Meni kuitenkin yli 50 vuotta, ennen kuin sain itse kokea, mitä on syntien anteeksisaaminen ja miltä tuntuu, kun saa heittää kaiken entisen elämänsä saastan menemään.
  • Riitta Pääkön kertomus
    Meidän perhesuhteessamme oli ollut jo vuosia ylimääräinen hallitseva tekijä, alkoholi. Ulospäin näyteltiin, että meillä meni hyvin, mutta arki oli toisenlaista. Kaipasin muutosta elämään.
  • Tuija Sipilän kertomus
    Olen koko ikäni ollut vapaakirkollinen ja pienestä asti kulkenut isäni mukana seuroissa. Vuonna 2003 tapasin Jarkon ja menimme naimisiin vuotta myöhemmin. Jarkko tiesi uskostani alusta lähtien ja koetin houkutella häntä mukaan seuroihin. Ennen pitkää tuli seinä vastaan, enkä saanut mennä seuroihin enää itsekään.